donderdag 29 april 2010

Nog meer spullen

Warempel 2 pakketjes tegelijk. Zadel en tas van La Rosa design, plus een aantal bestelde spullen van The American Bike shop.

woensdag 28 april 2010

Pakketje

Ook de kilometerteller is binnen gekomen. Zit nog steeds op pakketjes te wachten, maar het lijkt erop dat ze die dingen per dag komen brengen.

dinsdag 27 april 2010

Rijden

Voor het eerst geproefd hoe het is om op een Harley te rijden. Ben natuurlijk nog niet zo ervaren, maar het viel mij enorm mee. Het is toch anders dan verwacht, veel comfortabeler en prettig om mee te rijden. Voelde me enorm in mijn element en weet nu zeker dat de keuze om een eigen Harley te bouwen de goede is. Kan niet wachten om met de mijne te rijden.

vrijdag 23 april 2010

Olie en Benzine

Via marktplaats (ja, alweer) een olietank en een benzine tank gekocht. Ziet er prima uit. Alleen weet ik nog niet zeker of ik de olietank zo blinkend laat. Vriend van me is de chromen luchtfilter kap van S&S aan het bewerken, dus even afwachten wat dat wordt.

maandag 12 april 2010

Shinya's boek

Boek van Shinya Kimura gekocht. De ene motor nog mooier dan de andere. Aanrader voor iedereen die iets met de motoren van Zero heeft.

Humphrey's project (4)

Hum heeft ervoor gekozen om de motor op te bouwen en ermee te gaan rijden, voordat hij gespoten wordt. De motor is er bijna klaar voor.


Lelijk!

De motor is goedgekeurd en hier de fotoos zoals hij uitziet voor de keuring. Nu maar snel weer afbreken.

vrijdag 9 april 2010

Zitje

Ik heb een mooi en goedkoop zitje gescoord voor op het achterspatbord.
Ook nog een schakelaar voor op het stuur. Is in ieder geval een origineel Zero Engineering onderdeel.

Goedgekeurd

Ben een tijdje niet met de motor bezig geweest en dus heb ik al lang niks meer aan de blog toegevoegd. Inmiddels is de keuring goed verlopen, verwacht het kenteken binnenkort te krijgen. Zal proberen meer te bloggen.